Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Steeltech  S.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Radiator otel Elite
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PARAMETRI ŞI CARACTERISTICI ALE RADIATOARELOR ELITE

Radiatoarele ELITE din oţel tip panou sunt destinate sistemelor de încălzire cu apă caldă; au un design plăcut şi asigură satisfacerea oricărei cerinţe termice.

Radiatoarele ELITE sunt realizate din plăci de oţel ambutisate, executate din tablă de oţel special de 1,20 mm şi sudate pe contur. Prin volumul redus de apă care circulă prin radiatoare, ele permit o reacţie flexibilă a sistemului de încălzire asupra necesarului de caldură din mediul ambiant.

Radiatoarele ELITE au o formă elegantă şi sunt produse în aproape 200 de tipo-dimensiuni. Înălţimea panourilor poate fi 300, 400, 500, 600 sau 900 mm.
Standardizarea lungimilor este realizată din 100 în 100 mm pentru lungimi cuprinse între 400 şi 1600 mm şi din 200 în 200 mm pentru lungimi cuprinse între 1600 şi 3000 mm.
Radiatoarele ELITE, prin cantitatea mică de apă folosită, permit o reglare fină şi rapidă a temperaturii, acest fapt conducând la importante economii de energie.
Radiatoarele ELITE ocupă puţin loc, au suprafaţă netedă şi o prezentare excelentă, fiind uşor de întreţinut.
Radiatoarele ELITE sunt executate cu tehnologie avansată, într-o întreprindere modernă. Tratarea chimică a suprafeţelor, cu fosfaţi, conferă rezistenţă la coroziune, iar vopsirea se realizează, prin metoda “Epoxi Poliesther Coating”, în culoarea alb RAL 9010.
La livrare, protejarea intrărilor de branşare se realizează cu capace din material plastic.
Accesoriile folosite pentru instalarea radiatoarelor sunt durabile şi uşor de montat.
Montajul se face cu ajutorul a doi suporţi, pentru radiatoarele cu lungimi de până la 1500 mm şi prin trei suporţi pentru lungimi mai mari sau egale cu 1600 mm.
Produsele sunt ambalate cu folie de polietilenă şi aşezate în cutii de carton, având pe colţuri protecţii speciale din material plastic.
Radiatoarele ELITE sunt realizate în conformitate cu standardul European EN 442 şi beneficiază de o GARANŢIE de 10 ANI.
Din Gura in Gura